TVR50 jubileum bridgetoernooi
TVR50 jubileum bridgetoernooi Jolanda

Het draait niet alleen om tennis bij de 50 jarige Tennisvereniging Rijsenhout!

24 februari 2020 om 17:32 Tennis Deel je nieuws

Op 26 november 2020 bestaat Tennisvereniging Rijsenhout 50 jaar en dat wordt gevierd! Om dit gouden lustrum te vieren staan er vanaf januari 2020 iedere maand een sportieve of feestelijke activiteit op de kalender. Voor iedereen, van jong tot oud, oud-leden en niet-leden is er een super leuk programma opgesteld.

Het in januari geplande “snert” tennistoernooi kon helaas door slechte weersomstandigheden niet doorgaan. De geplande jubileum activiteiten in februari gelukkig wel. Aan deze activiteiten konden ook niet-tennissers meedoen!

Keezen en Klaverjassen:

Donderdagavond 6 februari was er Keezen en Klaverjassen in het clubhuis van TVR, georganiseerd door Linda en Marcel. Er waren 30 deelnemers van oud tot jong, wat leuke mixtafels opleverde. Ook was er ruimte voor een tafel met “Keezers”. Daar was een hoop lol en tot op het laatst spannend. Nicole en Sandra hebben het Keezen gewonnen van Marja en Geertje.

Vanwege het jubileum werd iedereen getrakteerd op een kopje koffie met een heerlijke petit four, gesponsord door de plaatselijk bakker. De pilsjes, frisjes, wijntjes en hapjes werden deze avond geserveerd door Raphaelle en Debby.

De uitslag: 3e is geworden Kemp de Ron, 2e Marco Aelbers en 1e de heer Honcoop.

Het was een avond met veel gezelligheid en speelplezier, waarbij heel veel leuke herinneringen over 50 jaar TVR werden opgehaald. Voor herhaling vatbaar!

Bridgetoernooi:

Zondagmiddag 9 februari werd er gebridged in het clubhuis van TVR.

Ook de deelnemers aan dit toernooi werden getrakteerd op een kopje koffie met een heerlijke petit four, gesponsord door de plaatselijk bakker. Terwijl de storm Ciara buiten alles omver blies beleefden de bridgers een gezellige bridgemiddag. In een goedgevulde kantine werd aan acht tafels gestreden om de eeuwige roem voor de winnaars.

Leden van de jubileumcommissie verzorgden de bardienst. Zij zorgden er voor dat de bridgers niets te kort kwamen, hapjes waren er in overvloed.

De uitslag: 3e Corrie Aelbers en Truus Dekker. 2e Ina en Nico Moolhuyzen en 1e Magda van der Vlugt en Annemiek Brugman. Alle winnaars ontvingen een prachtige fles wijn, gesponsord door de plaatselijke Beton fabriek.

Het was weer ouderwets gezellig bij TVR. Kortom, het bridgetoernooi was een succes en hier werd ook al voorzichtig gevraagd om herhaling. 

Door de inzet van veel enthousiaste vrijwilligers, de bijdrage van sponsoren en de deelname van leden, oud leden en niet leden aan de jubileumactiviteiten wordt het voor Tennisvereniging Rijsenhout een jaar met een gouden randje.

Wilt u lid worden van deze gezellige tennisvereniging? Informatie vindt u op de website, onder tabblad “over ons”. www.tvrijsenhout.nl

Oproep aan onze oud-leden: Vind je het leuk om mee te doen met een van onze jubileumactiviteiten. Stuur dan een mail met je naam, adres, postcode en woonplaats naar jubileumfeesttvr@gmail.com.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie