Afbeelding
pr

Manon de Vries nieuw raadslid HAP

2 maart 2020 om 08:58 Politiek

HOOFDDORP Manon de Vries-Woolthuis uit Vijfhuizen neemt de lege plek in de fractie in, die ontstaat op het moment dat fractievoorzitter Johan Rip wordt benoemd als wethouder. De verwachting is dat dit komende donderdag 5 maart gaat gebeuren. Wie de nieuwe fractievoorzitter wordt, is nog onbekend.

 

Het beoogde raadslid staat te trappelen van ongeduld. "Ik heb ontzettend veel zin om mij aan te sluiten bij de fractie van HAP en om mij in te zetten voor onze mooie gemeente en inwoners", vertelt Manon de Vries.

Manon de Vries-Woolthuis is 36 jaar oud en werkt als marketeer bij een internationaal bedrijf. Zij woont samen met haar man en dochter in Vijfhuizen. Bij de gemeenteraadsverkiezingen in 2018 stond zij op nummer 12 van de kandidatenlijst van HAP. "Haarlemmermeer is een gemeente met vele mooie dorpen. Jarenlang heb ik in Hoofddorp gewoond en sinds zeven jaar woon ik nu in Vijfhuizen. Het was erg lastig om een betaalbare huur- of koopwoning te vinden en daarom is dit één van de dingen waar ik me hard voor wil maken als HAP-fractielid."

Manon de Vries legt donderdag de eed af in het te midden van de gemeenteraad, het college van burgemeester en wethouders en overige bezoekers van de raadsvergadering.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie