Afbeelding
Kantoorruimte

Kantoorruimte huren in hartje Amsterdam

12 maart 2020 om 17:00 Partnercontent

Jij wilt kantoorruimte in Amsterdam huren tegen een scherpe prijs? Het is een wens van veel mensen. Amsterdam is immers de stad om je te vestigen als ondernemer. In deze dynamische stad is aan aanbod geen tekort, wat wel belangrijk is: waar dien je op te letten bij het huren van kantoorruimte? Zoek je een geschikt kantoor? In dit blog geven we graag een aantal tips zodat jij jouw ideale kantoor kan vinden. Er zijn namelijk veel factoren om rekening mee te houden bij kantoorruimte zoeken in Amsterdam. Lees dus snel verder.

Tips kantoorruimte in Amsterdam
Een eerste stap is het opstellen van richtlijnen voor het budget. Hoe meer je te besteden hebt, hoe luxer jouw pand eruit kan komen te zien. Ook met een beperkter budget is het mogelijk geschikte kantoorruimte te vinden. Het maximale uit je budget halen? Hier volgen enkele tips: ;Huur jij jouw kantoorruimte in Amsterdam in een business center of bedrijfsverzamelgebouw, dan deel je de kosten voor de gemeenschappelijke faciliteiten en services.;Let erop dat je een kale huurprijs niet vergelijkt met een all-in huurprijs. Een all-in prijs is in verhouding vaak voordeliger omdat hier gas, water, licht, internet, telefonie en schoonmaakkosten vaak inbegrepen. Ligt een huurprijs net boven jouw vastgestelde budget? Probeer te onderhandelen over een korting op de huur of een huurvrije maand. Een verhuurder heeft vaak ook belang bij jou als huurder.

Op welke plek vestig jij je?
Als het budget vaststaat is het tijd om te kijken naar de locatie. Op welke plek wil jij je vestigen? Is dit in het hart van Amsterdam? Sloterdijk, Houthavens of Zuidas? Omdat Amsterdam vrij prijzig is om een kantoorruimte te huren adviseren wij om goed te kijken naar het aantal vierkante meters dat je nodig hebt. Huur niet meer als dat niet nodig is. Dit geld kun je aan andere zaken besteden. Spreken de ruimtes op bovenstaande locaties je niet aan? Bekijk dan het aanbod net buiten de ring eens. Deze zijn vaak ook net iets voordeliger. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk
vergelijkingswebsite SKEPP eens!

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie