Lekker brutaal en een tikje eigenzinnig. Dat hoort bij het woord Nozem.
Lekker brutaal en een tikje eigenzinnig. Dat hoort bij het woord Nozem. pr

Restaurant Nozem Hoofddorp bestaat twee jaar: "Ja, natuurlijk willen we dat vieren!"

4 maart 2020 om 10:39 Zakelijk

HOOFDDORP "Lekker brutaal en een tikje eigenzinnig. Dat hoort bij het woord Nozem. Daarom hebben we ons restaurant Nozem genoemd. Kort en makkelijk te onthouden. Het past prima bij de sfeer die we willen uitstralen", vertelt bedrijfsleider Jelle. Samen met chef-kok Pepijn geeft hij leiding aan het restaurant aan de Concourslaan 26, dat deze maand het 2-jarig bestaan viert.

"Onze deuren gingen voor het eerst open in maart 2018, dus willen we onze 2e verjaardag in de maand maart vieren. Onze gasten kunnen dan profiteren van een leuke aanbieding. Een van de toppers van onze menukaart – châteaubriand, een gerecht dat altijd wordt geserveerd voor twee personen – bieden we aan voor maar 20 euro per persoon in plaats van de gebruikelijke 27,50".

We bieden kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs in een informele setting

DOORGROEIEN Jelle vertelt dat ze geen spijt hebben van hun beslissing om Nozem in Hoofddorp te vestigen. "Mijn ouders komen allebei uit de horeca. Ik kreeg horeca en gastvrijheid met de paplepel ingegoten. Het was dus niet meer dan logisch dat ik naar de hotelschool ging. Een eigen restaurant was altijd een droom en dit pand aan de Concourslaan bood een mooie kans die waar te maken. Het heeft drie verdiepingen en biedt ons voldoende potentie om door te kunnen groeien. De begane grond reserveren we zoveel mogelijk voor lunch en diner. Op de eerste etage is er ruimte voor het vieren van een feestje, zoals een bruiloft of een bedrijfsfeest. En op de tweede verdieping hebben we ons dakterras. Hier kun je 's zomers niet alleen genieten van een hapje en drankje, maar ook van een leuk uitzicht."

EIGEN KOERS Wie de menukaart bekijkt, ziet dat Jelle en zijn team er goed in geslaagd zijn de naam Nozem waar te maken. "Je loopt heel makkelijk even binnen voor een borrel, of om iets te eten. Dat kan variëren van een klein hapje tot een compleet diner. We bieden kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs in een informele setting. In de keuken vaart Pepijn een eigen koers. Dat betekent lekkere, originele gerechten uit alle werelddelen. Voorbeelden? Short Ribs Asian Style, Papadum tonijn en de Hollandse tournedos zijn het proeven zeker waard. Visliefhebbers kunnen genieten van een gegrilde hele dorade, de populaire vis uit het Middellandse zeegebied." Nozem heeft uiteraard een leuke wijnkaart, maar speciale aandacht verdient de bierkaart. "Het is een routekaart. Als je de aanwijzingen volgt, kom je uit bij het bier van je keuze. Ja, je bezorgt je zelf dan soms beslist een verrassing."

KONINGSDAG 27 april is Koningsdag en ook Nozem zorgt dan graag voor een lekker feestje. "Vorig jaar was Nozem helemaal omgebouwd tot een stukje Jordaan in Hoofddorp. Ook dit jaar belooft het een groot feest te worden met voor het eerst ook Koningsnacht. Daarna gaan we verder met een top Koningsdag. Zanger Mark Meijer, bekend van het levenslied, komt bij ons zingen. Mis het niet!"

Nozem, Concourslaan 26, Hoofddorp. Open: ma t/m za, 12 -22 u. Zondag gesloten. Tel. 023 576 6596. E-mail: info@nozemhoofddorp.nl.

Anja Maas

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie