Afbeelding
Verbeek Fotografie

Ouderen vermaken zich bij uitje van bakkerij Gorthuis

10 maart 2020 om 08:28 Mensen

HOOFDDORP Zondag 8 maart om 12.45 uur; de eerste ouderen zitten inmiddels lachend in de wachtende bus bij bakkerij Gorthuis in Hoofddorp. De reden? Het inmiddels voor de 2e keer georganiseerde teamuitje van bakkerij Gorthuis. Evenals vorig jaar neemt het team van bakkerij Gorthuis dit jaar ouderen mee voor een gezellige middag vol lach, humor, spel, zang en dans. Dat de ouderen dit weer zeer kunnen waarderen blijkt wel uit het feit dat dit jaar het dubbele aantal mensen mee gaan, namelijk ruim 100.

Aria Gorthuis: “We kregen zo verschrikkelijk veel aanvragen dat we dit jaar besloten hebben om meer ouderen mee te nemen, en gelukkig wilden zowel Doelen Coach als Oskam reizen beiden een touringcar sponsoren waardoor dit gelukkig geen probleem was”.

Na ook bij verzorgingshuizen Horizon en Meerstede de ouderen opgepikt te hebben, ging de gezellige reis door naar Rijsenhout, waar de Anna’s hoeve de zaal beschikbaar had gesteld, in deze gezellige oud Hollandse boerderijsfeer voelde iedereen zich direct thuis en was het geroezemoes niet te stoppen, wat hadden ze er zin in.  Hilarisch werd het toen het konijnenlied werd aangekondigd, Aria en Lotte deden gekleed in een heus konijnenpak samen met Anna de dans voor en ja iedereen deed enthousiast mee! Het liedje werd nog lang nagezongen. Na een hilarisch lepelspel, met toch wel wat stiekem vals spelen, werd er ook nog even gezellig een polonaise gelopen op het heerlijke lied Mijn opa, uitgevoerd door Aria en Maudi, waarna natuurlijk met veel humor het bekende ballonnenspel werd gespeeld. Want tja, wat was er nu eerder de melk of de slagroom? Dit was een van de vragen welke tijdens dit gezellige spel werd gevraagd.

Na het vele lachen was het voor het tweede jaar op rij de beurt aan zanger Tony Anderson om de mensen de dansvloer op te krijgen met zijn gezellige Amsterdamse liedjes, en dat lukte! Drie kwartier lang waren de ouderen niet van de vloer af te krijgen en werd er ook heerlijk aan de tafels mee gedeund op de muziek.

Een geslaagde middag volgens de ouderen welke wij spraken, direct werd er al gevraagd of ze volgend jaar weer gingen. En dat zou zomaar kunnen, aan Aria ligt het niet, zij heeft inmiddels al een leuk idee voor volgend jaar.

Afbeelding
Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie