Afbeelding
pr

Aquarium en vissen Cultureel Centrum De Olm Zwanenburg verkocht

15 maart 2020 om 13:09 Overig

ZWANENBURG Bij het betreden van de hal van Cultureel Centrum De Olm was er één ding wat altijd meteen opviel: het grote aquarium. Sinds een week staat het echter leeg, want de vissen zijn verkocht. Ook het aquarium zal verdwijnen, vooruitlopend op de verhuizing naar het nieuwe dorpshuis.

Op Facebook meldde Ronald, de man die het aquarium bijhield, het verdwijnen van de vissen. Het bestaande aquarium was voorzien van stenen. In het nieuwe aquarium, dat in het nieuwe dorpshuis komt, zullen er naast de vissen planten te zien zijn. Deze verandering zal voor de bezoekers niet zo veel uitmaken. Als het aquarium maar net zo mooi en helder wordt, zoals het altijd was in De Olm.

Overigens niemand zal de vissen nu nog missen. Immers op vrijdag 13 maart is het Cultureel Centrum De Olm en de bibliotheek gesloten. Dit vanwege de problemen met het coronavirus. Het is veertien dagen eerder dan de bedoeling was. Vanwege de verhuizing naar het nieuwe dorpshuis zou De Olm vanaf 30 maart zo wie zo gesloten zijn. Als alles goed gaat en het coronavirus geen belemmering oplevert, zullen de activiteiten in het nieuwe dorpshuis medio april weer worden opgestart. De officiële opening is op zaterdag 16 mei gepland.

Henk van Ommeren

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie