Corona gekte supermarkten
Corona gekte supermarkten Jan Aukes

HCnieuws grotendeels in teken van coronavirus

18 maart 2020 om 08:31 Maatschappelijk

HOOFDDORP De gevolgen van de maatschappelijke beperkingen om het coronavirus in te dammen treffen Haarlemmermeer keihard. De maatschappelijke en economische gevolgen zijn nog niet te overzien, maar overtreffen waarschijnlijk alle ontwikkelingen sinds de Tweede Wereldoorlog.

HCnieuws staat daarom ook deze week grotendeels in het teken van het coronavirus. Deels omdat er simpelweg weinig ander nieuws is: sport, uitgaan, evenementen en grote bijeenkomsten zijn afgelast. Links vindt u een lijst met een aantal opvallende of belangrijke activiteiten die geen doorgang kunnen vinden. Elders in de krant geeft Frans Witteman in een paginagroot artikel weer hoe de maatregelen de diverse kanten van onze samenleving treffen. 

Wij nemen als hcnieuws ook onze verantwoordelijkheid en geven via onze website nieuws, en via facebook steun. Het gaat dan om inwoners van de gemeente Haarlemmermeer die hulpbehoevend zijn of juist graag iets voor een ander willen doen. Ze kunnen sinds zaterdag terecht in een speciale facebookgroep: Coronahulp Haarlemmermeer. Laten we elkaar zo veel mogelijk helpen.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie