Een beeld van het evenement vorig jaar.
Een beeld van het evenement vorig jaar. Jan Aukes

Doek valt ook voor Concours Hippique 2020 Hoofddorp

18 maart 2020 om 10:46 Evenementen

HOOFDDORP Ook het Concours Hippique Hoofddorp is gesneuveld vanwege het coronavirus. Het paardenfeest zou van 12 tot en met 14 juni plaatsvinden in het Haarlemmermeerse Bos.

Voorzitter Dick Winters: "Het is geheel onduidelijk hoelang de huidige maatregelen van kracht zullen zijn. Wij willen daarom geen enkel risico nemen met de gezondheid van onze deelnemers, bezoekers, medewerkers en vrijwilligers. De economische en personele gevolgen van de maatregelen zijn voor de ondernemingen van vele van onze sponsors en bestuursleden zeer ingrijpend. In dat kader kunnen wij van niemand verwachten op dit moment een immateriële en/of financiële bijdrage te leveren aan het concours. Kortom, het is onder deze omstandigheden niet mogelijk en gepast om een feest te organiseren voor ruiters en bezoekers van het concours."

Winters en zijn bestuur danken iedereen voor het vertrouwen dat is getoond en alle werkzaamheden die al voor de voorbereiding van het evenement zijn gedaan. "Dat is door ons bijzonder gewaardeerd. Wij gaan ervan uit dat er volgend jaar wel weer een concours zal zijn."

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie