Afbeelding
Robert Joore

Meer Jazz haakt aan in rij afvallers

20 maart 2020 om 07:21 Evenementen

HOOFDDORP Het bestuur en de directie van Stichting Meer Jazz hebben moeten beslissen om al haar activiteiten tot en met augustus af te gelasten. Daarmee vervallen de Meer Jazz Cafés van mei, juni, juli en augustus alsmede het hele Meer Jazz Festival van 5 en 6 juni. Meer Jazz stelt alles in het werk om de activiteiten vanaf september wel plaats te laten vinden waaronder de Meer Jazz Special en de International Big Band Competition (IBBC) op 28 november. Met betrekking tot het concours bespreken we momenteel een afgeslankt editie met een meer nationaal karakter op zaterdag 28 november..

De reden is uiteraard de maatschappelijke gevolgen van de Covid-19 uitbraak. Er is sprake van overmacht. Wij kunnen momenteel de voorbereidende handelingen niet meer uitvoeren. Het laten plaatsvinden van het festival is bovendien gezien de recente ontwikkelingen maatschappelijk en gemeentelijk onwenselijk. We kunnen niet anders dan ervoor te kiezen om het festival af te gelasten en het voor 2021 opnieuw te organiseren.

Het concert van Meer Jazz Prijs winnares Deborah J. Carter wordt verplaatst naar het najaar van 2020. De eerstvolgende activiteiten van het stichting Meer Jazz zijn:

20 september - Meer Jazz Café - De Rustende Jager te Nieuw-Vennep
18 oktober - Meer Jazz Café - Hotel de Beurs te Hoofddorp
15 november - Meer Jazz Special - Claus Park Collection te Hoofddorp
20 december - Meer Jazz Café Kerstspecial - De Rustende Jager te Nieuw-Vennep
03 januari - Meer Jazz Café Nieuwjaarsspecial - Claus Park Collection te Hoofddorp.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie