Afbeelding
Regiobloemist

Bloemen laten bezorgen | Regiobloemist

23 maart 2020 om 07:48 Partnercontent

Bloemen bezorgen
Wil je iemand verrassen? Of valt er bijvoorbeeld iets te vieren? Een verse bos bloemen valt altijd bij iedereen goed in de smaak. Je doet het met een bos bloemen nooit fout, iedereen vindt het leuk om een mooi boeket te ontvangen. Er is voor ieder persoon en bij iedere gelegenheid wel een mooi boeket te vinden. Je kan deze vervolgens gemakkelijk bij de desbetreffende persoon laten bezorgen, waar hij of zij in Nederland ook woont.

Online bloemen bestellen
Het online bestellen van een bos bloemen is super eenvoudig. Ga bijvoorbeeld eens naar de website van Regiobloemist. Hier vind je een ruim assortiment aan verschillende soorten bloemen en boeketten. Kies jouw favoriet uit en klik op bestellen. Het item is inmiddels in je winkelmandje geplaatst, vanuit daar kun je de bestelling afronden. Eerst vul je de gegevens van jezelf en de ontvanger in. Vervolgens is het tijd om te betalen, je hebt de keuze uit verschillende veilige betaalmogelijkheden zoals iDeal, PayPal of betalen op factuur. Op deze wijze heb je binnen een paar stappen de bloemen al besteld. Dat is makkelijk toch? Verras nu ook jouw vriendin, buurvrouw of collega met een mooie bos bloemen.

Bloemen laten bezorgen
Zodra jij de bestelling op de website van Regiobloemist hebt geplaatst, wordt deze doorgestuurd naar de lokale bloemist in de regio van de ontvanger. Deze regionale bloemist zorgt ervoor dat het boeket samengesteld wordt. Daarna wordt het klaargemaakt voor verzending. De bezorger doet er vervolgens alles aan om het boeket persoonlijk af te geven, dat is natuurlijk wel zo leuk. Je profiteert van een 7 dagen versgarantie op de bloemen van Regiobloemist, hierdoor heeft de ontvanger minimaal een week volop plezier van de bloemen. Laat nu ook bloemen bezorgen en zorg voor een glimlach op het gezicht van de ontvanger.

Regiobloemist bezorgd de bloemen
Eenvoudig online bloemen bestellen én laten bezorgen kan bij Regiobloemist. Bestel in een paar stappen bloemen die passen bij de ontvanger of de gelegenheid. Waar gaat jouw keuze naar uit? kamerplanten, tulpen, rozen of een boeket in alle kleuren van de regenboog. Regiobloemist werkt samen met meer dan 650 lokale bloemisten. De bezorging gaat zo snel en voordelig mogelijk dankzij deze regionale bloemisten. Heb je nog vragen over de service van Regiobloemist? Neem dan gerust contact op met de klantenservice. De klantenservice is op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 te bereiken op 085 303 4247.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie