Afbeelding
Twitter @koninklijkhuis

Koningin bezoekt transportbedrijf Pieter Smit in Nieuw-Vennep

8 april 2020 om 12:49 Corona

NIEUW-VENNEP Koningin Máxima heeft woensdag een bezoek gebracht transportbedrijf Pieter Smit. TLN-voorzitter Elisabeth Post vergezelde haar tijdens het bezoek. De Koningin sprak tijdens het bezoek haar steun en waardering uit voor de inzet van transportsector.

Tijdens het gesprek met Koningin Máxima gaf de Vennepse ondernemer inzicht hoe het coronavirus hen raakt en welke maatregelen zij nemen om kosten te besparen. TLN-voorzitter Elisabeth Post begeleidde het bezoek en het gesprek met de Koningin en is blij met de morele steun van de zijde van het Koningshuis. 'We zijn vereerd dat de Koningin hier vandaag is', vertelt Elisabeth Post, 'haar aanwezigheid is voor de ondernemers hier, maar ook voor onze sector als geheel, een steun in de rug.'

GEVOLGEN CRISIS Ook kreeg de Koningin een rondleiding en ging in gesprek met een aantal medewerkers van transportbedrijf Pieter Smit over de gevolgen van de crisis op hun werkzaamheden. Pieter Smit is marktleider van evenementenvervoer in Nederland en is zwaar getroffen door het coronavirus. Sinds de uitbraak van COVID-19 zag de onderneming de totale omzet met maar liefst 83% terugvallen. Van de ongeveer 350 trekkers die zij hebben, staan er nu ongeveer 300 aan de kant. 

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie