Annelies Osinga (links) en Miriam de Groot (rechts).
Annelies Osinga (links) en Miriam de Groot (rechts). Adamas Inloophuis

Adamas Inloophuis en CTS GROUP slaan handen ineen voor bewegingsprogramma

10 april 2020 om 12:20 Maatschappelijk Deel je nieuws

Helaas krijgt één op de drie mensen in Nederland kanker. Voor patiënten en hun naasten een ingrijpend moment in hun leven. Het Adamas Inloophuis biedt in deze periode troost door volwassenen en kinderen die met kanker geconfronteerd worden psychosociale ondersteuning en begeleiding te bieden. Ook beweging is tijdens en na een periode van ziek zijn erg belangrijk. Voor het bewegingsprogramma hebben het inloophuis en logistiek dienstverlener CTS GROUP de handen ineengeslagen.

 

Annelies Osinga, leidinggevend coördinator van het Adamas Inloophuis, is verheugd over de samenwerking. “Het is ontzettend fijn dat een bedrijf als CTS GROUP de toegevoegde waarde ziet van ons inloophuis. Niet alleen voor alle inwoners van de regio, maar ook voor hun eigen medewerkers”. Ook in deze periode blijven wij in beweging. Onze yogadocente heeft net video’s opgenomen met oefeningen die onze gasten thuis kunnen doen”, vervolgt Annelies.

 

Beweging zit bij ambassadeur CTS GROUP verankerd in het DNA. Als logistiek dienstverlener met een focus op ontwikkeling, is het bedrijf letterlijk en figuurlijk constant in beweging. De organisatie voelt dan ook een sterke verbintenis met organisaties en initiatieven die fysieke en mentale beweging stimuleren. Miriam de Groot, commercieel directeur: “Veel mensen in Nederland krijgen direct of indirect te maken met de ziekte kanker. Het Adamas Inloophuis kan hierbij een waardevolle rol spelen. Bovendien wordt het huis gedragen door de vele vrijwilligers die zich hier dag in dag uit voor inzetten. Graag dragen wij hier ook ons steentje aan bij. De ondersteuning van het bewegingsprogramma is wat ons betreft een perfecte match.”

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie