Afbeelding
Eigen foto

De missie van de Beterlopenwinkels

12 april 2020 om 16:43 Zakelijk

LEIDERDORP De Beterlopenwinkels zijn meer dan een schoenwinkel alleen. Het zijn zaken met een missie. Mensen beter laten lopen, daar gaat het om. Het wordt verwezenlijkt middels service die heel ver gaat.. 

Mensen die overal al zijn geweest, een kast vol schoenen hebben staan en toch niet prettig lopen. “Die mensen krijgen we met grote regelmaat is de winkel”, vertelt Paul Tap, eigenaar van de Beterlopenwinkel in Leiderdorp met tevens vestigingen in Den Haag en Groenekan. “Voeten hebben het zwaar te verduren. Dat wordt nog al eens vergeten. Ze dragen het gewicht van het lichaam en als schoen, voet en inlay niet op elkaar zijn afgestemd kan dat tot vervelende klachten leiden. Hielspoor, afwikkelproblemen, artrose, onze speciaal opgeleide medewerkers krijgen veel te horen. En zij weten als geen ander dat heel veel klachten verdwijnen door simpelweg de juiste schoenen te dragen.” 

Zoals ieder mens anders is, is ook elke voet anders. Breed, doorgezakt, hol, extreem smal, iedereen heeft andere voeten. En voor al die soorten voeten hebben de Beterlopenwinkels de juiste schoenen. Middels meten, scannen en een luisterend oor komen de medewerkers alles te weten over de voet van de klant en weet met feilloze precisie deze te verwennen met de juiste schoenen. Tegenwoordig heel modisch en vlot. De Beterlopenwinkels mogen zich Podopoint-vestiging noemen. Het is een keurmerk waarmee ze zich kwalificeren als winkel gezond lopen-specialist.

De Beterlopenwinkels hebben een uitgebreid assortiment A-merken als instappers van Solidus, comfort schoenen voor dames en heren, sandalen van Durea of wandelschoenen van Meindl. “En hoe graag ook we mensen in de winkel willen verwelkomen, gezien de huidige omstandigheden wordt aangeraden online schoenen te bestellen op www.beterlopenwebwinkel.nl of van te voren te bellen om vervolgens de schoenen in de goede maat op te halen en thuis te passen”, adviseert Paul Tap. Over vergaande service gesproken.

De Beterlopenwinkel in Leiderdorp is gevestigd op het adres Splinterlaan 158 en bereikbaar onder (071) 542 2765. 

Voor meer informatie: www.beterlopenwinkel.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie