Zondag 25 maart spirituele beurs te Amsterdam/Badhoevedorp

8 maart 2018 om 08:49 lokaal Deel je nieuws


 leggen door o.a de sympathieke Anita Steelink of Ingrid Mac Gillavry. Wil je een vraag stellen over een overledene dan zou je bij o.a Ria Schreuder kunnen plaatsnemen, een dame die al ruim 40 jaar werkzaam is op dit vlak. De prettige tarotiste Sylvia Verhoef is op deze beurs ook weer aanwezig. Wil je een keer een wastekening laten maken dan kan je bij de vriendelijke Agaath de Bruijn terecht..uiteraard geeft zij ook een reading n.a.v. de tekening. Saskia Vogel komt op deze beurs koffiedikkijken. Verbluffende informatie kan zij uit het bruine goed halen. Patricia Jansen kan je niet alleen een zalige healing geven maar doet ook readingen. Carla de Brave is zeer kundig met getallen, zij is numerologe. Mary Willemsen is een vrouw die vanuit helderziendheid zeer duidelijk richting kan aangeven. De babyfluisteraarPatricia Sluis-Akkermans is allround. Zij kan je niet alleen helpen op het gebied van kinderen maar zeker ook voor jezelf. Je hand laten lezen is vaak zeer gewild en ook op deze beurs vind je een handlijnkundige, Minerva. Medium Joke van Duynen is ook aanwezig om je een verder te heplen, bij waar je even vast zit. Wil je een keer een fijne stoelmassage/healing ondergaan, dan kan je bij Peter van Peter Van Diepen een stukje ontspanning halen. En zo zijn er meer deelnemers die je locatie kan vinden. Bij Belronasmineraalshop kan je naar hartelust rondsnuffelen bij de mooie stenen en spirituele spulletjes..Mildred en Chef helpen je graag. Yolande van Broekhoven maakt geweldige sieraden en zij etaleert deze op 25 maart. Met veel enthousiasme adviseert zij.
Kortom een dag waar het gewoon fijn verblijven is. In het restaurant kan je lekker wat drinken en/ of eten. Bij mooi weer is het zalig vertoeven op het terras, uitkijkend op de molen van Sloten.
De beurs begint om 11.00 en om 17.00 sluiten wij de deuren. De entree is 4 euro en kinderen t/m 12 jaar zijn gratis. Parkeren kan je kosteloos voor de deur of net een straat daarvoor. 
Adres: Restaurant de Halve Maen
Sloterweg 1345
1066 CM Amsterdam/Sloten(t.o. de molen van Sloten)
 

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie