Giacomo Landino toegevoegd als raadslid voor Forza!.
Giacomo Landino toegevoegd als raadslid voor Forza!. Eigen foto

Giacomo Landino tijdelijk raadslid voor Forza!

14 april 2020 om 16:50 Politiek

NIEUW-VENNEP Nieuw-Venneper Giacomo Landino zal tijdens de aankomende raadsvergadering van 16 april worden geïnstalleerd als tijdelijk raadslid voor Forza!. Hij zal Forza! raadslid Tjarda Reesink gaan vervangen. Dit maakte Forza! afgelopen maandag bekend op hun website. 

Reesink is in blijde verwachting van een kindje en vanwege het aanstaande moederschap met zwangerschapsverlof zal gaan. Landino neemt haar portefeuilles over tot Reesing weer terug is.   

Landino is ondernemer en sinds 2013 betrokken bij Forza!. Bij de afgelopen verkiezingen stond hij op de 6e plaats op de kandidatenlijst. 

''Haarlemmermeer heeft mij in de 20 jaar dat ik hier woon veel gebracht en dat in de ruimste zin des woord", laat Giacomo Landino weten over zijn aanstaande raadslidmaatschap. "Een gemeente met spirit, een mooie plek om te werken, te wonen en te vertoeven en mede door Schiphol ook een economische sterke gemeente. Dit is ook mijn insteek waarom ik de politiek in ga; Het iets terug willen doen voor onze mooie gemeente op allerlei gebied.''

Fractievoorzitter Paul Meijer is tevreden dat zijn fractie met de benoeming van Landino op volle sterkte kan doorgaan de komende tijd.

Giacomo Landino legt donderdag de eed overigens af in een lege raadzaal waar alleen hij, burgemeester Marianne Schuurmans en de griffier aanwezig zullen zijn. Dit omdat de raad vanwege de corona maatregelen digitaal vergaderd. Personen kunnen echter niet digitaal worden geïnstalleerd. De overige raadsleden en inwoners kunnen de beëdiging wel digitaal meekijken.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie