Terre des Hommes winkel Hoofddorp zoekt een winkelcoördinator

14 april 2020 om 19:44 Winkels Deel je nieuws

Terre des Hommes bevrijdt kinderen uit uitbuitingssituaties waarbij wij een duurzame aanpak hanteren. Terre des Hommes wil kinderuitbuiting structureel de wereld uit helpen. Wij steunen daarom niet alleen de slachtoffers, maar pakken het probleem bij de wortels aan. Zo zetten wij de rechten van kinderen op de kaart!

De winkel aan de Concourslaan 17 in Hoofddorp is één van de 46 winkels in Nederland waar we met onze enthousiaste vrijwilligers tweedehands artikelen van goede kwaliteit verkopen. Met de opbrengst steunen wij projecten om bovengenoemd doel te realiseren.

Voor onze winkel zoeken wij een Winkelcoördinator. De winkelcoördinator coördineert de dagelijkse gang van zaken in de winkel, zoals verkoop, sorteren en prijzen van goederen, presentatie van de winkel en het op orde houden van het magazijn. Tevens ondersteunt de winkelcoördinator alle vrijwilligers bij hun werkzaamheden. Daarnaast maakt de winkelcoördinator ook deel uit van het bestuur van de Stichting Terre des Hommes Haarlemmermeer.

Wij zoeken iemand met veel enthousiasme, die organisatietalent heeft met een “handen uit de mouwen” mentaliteit. Die klantgericht is en goed met mensen om kan gaan. En uiteraard ons doel omarmt. Ervaring in de detailhandel is een pré maar niet noodzakelijk. Het gaat om vrijwilligerswerk van 10-15 uur per week. De werkdagen zijn in overleg.

Wil je een leuke vrijwilligersbaan en tegelijkertijd kinderen over de hele wereld helpen? Lijkt het je leuk om ons team van vrijwilligers te komen versterken? Neem dan contact op met Ella Wessels Tel: 06-28148022 of met Ferry Huurman 06-13060982 of stuur een e-mail naar winkel.hoofddorp@tdh.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie