Afbeelding
Politie.nl

Identiteit dode man Mooie Nel bekend gemaakt

15 april 2020 om 20:27 Misdaad

HAARLEM Op dinsdag 7 april is het lichaam van een dan nog onbekende man aangetroffen in het water van de Mooie Nel in Haarlem. Zijn identiteit is inmiddels bekend en de familie van het slachtoffer is in kennis gesteld.

Het gaat om de 31-jarige Gregori Lindomar Maduro (ook wel Greg of Lindomar genoemd), oorspronkelijk afkomstig van Aruba. Hij was al een aantal jaar in Nederland en verbleef voornamelijk in Haarlem, maar ook op andere plekken in het land. Hij is om het leven gekomen door een misdrijf en daarom onderzoekt de politie deze zaak. De recherche is bezig met het in kaart brengen van de laatste periode van zijn leven.

Ook heeft de politie een foto van de man vrijgegeven. Deze staat onderaan de tekst.

Voor het onderzoek is de recherche op zoek naar getuigen. Heeft u Gregori Lindomar Maduro gesproken of gezien sinds 1 maart jongstleden? Of heeft u meer informatie over deze zaak? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Liever anoniem uw tip doorgeven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Ook kunt u uw tips insturen via het  tipformulier op de site van de politie.

Gregori Lindomar Maduro
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie