Afbeelding
Robert van Ringelenstein

Stal 't Kabel organiseert 'wei drive through' (video)

19 april 2020 om 12:28 Corona

NIEUW-VENNEP Ook de maneges zijn al een tijdje gesloten vanwege het coronavirus. Er mogen geen lessen gegeven worden en manegeruiters mogen ook niet langs komen om hun favoriete paard te komen knuffelen. Sanne Winters van Stal 't Kabel in Nieuw-Vennep bedacht daarom de 'wei drive through'. 

Afgelopen zaterdag was het zo ver; het weiland werd afgezet, zodat er een pad ontstond voor de auto's om langs te rijden. De paarden konden de wei in en de bezoekers konden - op gepaste afstand - langsrijden. Zo konden de liefhebbers toch nog even genieten van de paarden en pony's die zij al weken niet meer gezien hadden.  

"Wat een leuke ochtend hebben wij gehad tijdens onze eerste 'Wei Drive Through'. We hebben genoten van al onze lieve leerlingen die bij paarden en pony's kwamen kijken. En wat een prachtige tekeningen en ontzettend veel lekkers hadden jullie allemaal meegenomen", zo laat Sanne Winters weten op har Facebookpagina.

In onderstaand filmpje van de 'drive through' is goed te zien dat het nog aardig druk is. Ook laten de medewerkers in het filmpje zien hoe al het lekkers achteraf onder de pony's en paarden verdeeld wordt. 


Video: Stal 't Kabel

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie