Volop werkzaamheden bij Nieuwenhuis Buitenleven.
Volop werkzaamheden bij Nieuwenhuis Buitenleven. Eigen foto

Grotere houtafdeling voor Nieuwenhuis Buitenleven

23 april 2020 om 21:57 Zakelijk

NIEUW-VENNEP Nieuwenhuis Buitenleven biedt nu al een groot assortiment aan tuinhout. Om de voorraad hout uit te breiden is er afgelopen maand gestart met de bouw van een loods voor de houtafdeling. De verwachting is dat de loods aan IJweg 1338 medio eind mei in gebruik kan worden genomen.

"Steeds meer mensen maken van hun tuin een waar buitenpaleisje", weet Arie Nieuwenhuis te melden, hij is directeur van Nieuwenhuis Buitenleven. "Want wat is er fijner dan na werk of in het weekend ontspannen in je achtertuin? Samen genieten met het gezin. Van de eerste lentezonnestralen tot dat laatste warme weekend in de herfst. En natuurlijk alle zwoele zomeravonden daartussen. Uw tuin is een korte vakantie die begint bij de achterdeur. Nieuwenhuis Buitenleven helpt u om er een onvergetelijke ervaring van te maken."

Nieuwenhuis Buitenleven biedt nu al een groot assortiment aan tuinhout. "Mensen die zelf een overkapping of veranda willen maken zijn bij ons aan het juiste adres", gaat Nieuwenhuis verder. "Veel soorten constructiehout zijn te vinden op de houtafdeling. Er is nog veel meer: van schuttingdelen tot palen en van vlonderplanken tot accessoires voor een erfafscheiding. Een eigen ontwerp kan worden samengesteld met los tuinhout van de houtafdeling."

Hier kan de klant zelf mee aan de slag gaan, maar dit kan ook uitbesteedt worden aan het montageteam van Nieuwenhuis Buitenleven. "Zijn er al enkele ideeën voor een houten veranda? Neem deze dan mee naar de showroom en onder het genot van een cappuccino of een overheerlijke Lungo wordt er gekeken naar de mogelijkheden voor uw tuin. Zodra de loods gereed is kan het hout sneller uit voorraad worden geleverd."

Bij Nieuwenhuis Buitenleven kunnen geïnteresseerden niet alleen voor hout terecht. Bezoek ook eens de showtuin en showroom, dat is 4500m2 vol met tuininspiratie.

[www.nieuwenhuisbuitenleven.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie