Wil en Marieke, van de LingerieService
Wil en Marieke, van de LingerieService Marieke Vermaas

Lingerie op gepaste afstand

2 mei 2020 om 12:57 Winkels Deel je nieuws

Wat een tijd. Wij, Wil en Marieke, van de LingerieService hopen dat u gezond bent.  We vinden het ontzettend jammer dat we u niet zo vrij kunnen ontvangen als u van ons gewend bent. De winkel is wel open. En we hebben zulke mooie voorjaars- en zomer-items. Comfortabele lingerie en heerlijke beachwear in alle maten. Leuke accessoires. Allemaal mooie artikelen die we u zó graag willen showen. Het Fashion Event en de  mooie modeshow van vorig jaar voelt nu als erg lang geleden.

Het ging juist net zo lekker. Steeds meer van u weten ons te vinden op de Nieuweweg, naast toko Pandora. En net voordat Corona roet in het eten kwam strooien, hadden we juist het stoute plan opgepakt om uit te breiden en vaker leuke events voor u te organiseren. De verbouwing is in volle gang. Maar het zijn wel spannende tijden. Daarom willen we u vragen om niet te wachten totdat deze crisis voorbij is. Want juist nu kunnen de lokale ondernemers uw steun hard gebruiken.

We ontvangen wel graag even een berichtje als u van plan bent te komen. Zo zorgen we dat u de enige in de winkel bent en wij u toch, op gepaste afstand, kunnen adviseren en helpen. En natuurlijk sturen we ook op als u dat wilt. We hopen u nog lang in goede gezondheid als klant te mogen ontvangen. LingerieService Marieke Vermaas Nieuweweg 55F, 2132CL Hoofddorp www.lingerieservice.nl 023-3031290

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie