De winkel van IXIXI
De winkel van IXIXI IXIXI

Kom gezellig langs bij uw welbekende lokale winkelier

6 mei 2020 om 13:29 Winkels Deel je nieuws

Goedendag Haarlemmermeerder,

Al enige tijd wordt de wereld, en helaas ook ons land, getroffen door Covid-19. Vele bedrijven hebben het zwaar en gaan wellicht hier aan ten onder, ook in onze gemeente. Hoofddorp Winkelstad leek enkele weken lang wel een spookstad. Gelukkig zijn de meeste winkels weer open en begint langzaamaan het leven terug te keren naar ons geliefde dorp en winkelcentrum.

Wij verzoeken u, als gast IXIXI Wat jij niet ziet en ons winkelcentrum om zo veel mogelijk de lokale ondernemingen te steunen in deze zware periode. Overweeg niet de grote online markt te sponsoren, maar kom gezellig langs bij uw welbekende lokale winkelier.

Hoe leuk is het niet om een kaartje te sturen, of een lief (verjaardags-, geslaagd-, moederdag-) cadeautje af te geven bij de voordeur. Een klein gebaar om te laten weten dat je aan iemand denkt dan wel hem of haar mist. Komt u naar de winkel, doe dit uiteraard wel verstandig, in kleine groepen (van 2 of minder) en houd altijd de veiligheid van uzelf, anderen en de winkeliers in acht.

U kunt ons in deze speciale tijd ook bellen, mailen of facebooken en wij kunnen er voor zorgen dat er een cadeau, een (pakket) kaart(en), die mooie tas of één van onze andere top producten ook thuis bezorgd wordt. Zo kunt u nog steeds bij de leukste winkel van Nederland, op een veilige afstand, shoppen! Tot snel!

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie