De groep die inspirerend bezig is.
De groep die inspirerend bezig is. Bibliotheek Zwanenburg

Grafiektentoonstelling met thema ‘ Natuur’

9 maart 2018 om 09:28 lokaal Deel je nieuws

ZWANENBURG - In de bibliotheek van Zwanenburg wordt een selectie kunstwerken geëxposeerd met verschillende grafische technieken, zoals zeefdrukken, etsen en het maken van linosnedes. Het thema is ‘Natuur’,  in de brede zin van het woord.
De meeste  deelnemers aan de tentoonstelling  zijn al jaren enthousiast bezig de verschillende grafische technieken onder de knie te krijgen, onder de inspirerende leiding van  Ada de Koning.
In de loop der jaren zijn er  vele mooie beelden ontstaan, die het bekijken waard zijn, vandaar het initiatief tot het exposeren van een selectie van deze kunstwerken. Het is tevens een poging om anderen enthousiast te maken voor de vele mogelijkheden die de grafische technieken ons te bieden hebben om je eigen creatieve ideeën vorm te geven. Het werken in een groep is ook zeer inspirerend, je leert van elkaar, en wordt gestimuleerd door je medecursisten. En dat alles in een prettige en ontspannen sfeer. 
De opening is op zaterdag 17 maart van 11.00 tot 13.00. De tentoonstelling duurt tot en met 28 april en is te bezoeken tijdens openingstijden van Bibliotheek Zwanenburg, Olmenlaan 139.

 

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie