Afbeelding
Archief

Hoe ontvangt u het liefst het actuele lokale nieuws?

21 mei 2020 om 11:45 Overig

HAARLEMMERMEER Het lokale nieuws van gemeente Haarlemmermeer lees je dagelijks op HCnieuws.nl. De uitslag van een sportwedstrijd, de aankondiging van een evenement of een besluit van de gemeenteraad; alles wat je wilt weten, vind je op deze nieuwssite. In de papieren krant, die wekelijks op woensdag verschijnt, vatten we het belangrijkste lokale nieuws samen. Artikelen geschreven door journalisten met een kritische blik. 

BDUmedia vindt het groot belang dat u als inwoner goed geïnformeerd wordt. Bijvoorbeeld over de actuele ontwikkelingen over een verkeersomleiding, een brand of, zoals nu, de lokale maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus.

Om deze ambitie waar te maken is het van belang duidelijk inzicht te krijgen in wie de huis-aan-huis bladen ontvangt, wie deze werkelijk leest, welke onderwerpen interessant worden gevonden en op welke manier de inwoners het nieuws zouden willen ontvangen.

Met het starten van een lezersonderzoek hopen wij antwoorden te krijgen op vragen als welk percentage van de adressen in een wijk hebben bijvoorbeeld een nee/nee stickers op hun brievenbus geplakt. Ontvangen inwoners hun lokale nieuws het liefst via papier of liever digitaal. Zijn inwoners bereid om te betalen voor het ontvangen van lokaal nieuws. 

Om antwoord te krijgen op tal van deze vragen hebben wij u hulp nodig! Het invullen van de enquête duurt ongeveer 5 minuten. Uw respons is volledig anoniem.

We stellen uw inbreng zeer op prijs.

Klik op onderstaande link om de enquête te starten:

https://saxion.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_bfGJLnN3eF3YAWp

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie