Terre des Hommes winkel in Hoofddorp (deels) weer geopend

27 mei 2020 om 16:42 Winkels Deel je nieuws

Met ingang van 18 mei is de Terre des Hommes winkel, gevestigd aan de Concourslaan in Hoofddorp, weer (deels) geopend. In deze winkel worden 2e hands goederen van goede kwaliteit verkocht. "Alle inkomsten gaan rechtstreeks naar het goede doel. Terre des Hommes bevrijdt kinderen uit uitbuitingssituaties. Als winkel steunen wij een project in Oeganda” vertelt Ella Wessels de winkelcoördinatrice.

"De winkel draait volledig op vrijwilligers. Een aanzienlijk deel daarvan behoort tot de zogenaamde risicogroep als het gaat om het coronavirus. Zij kunnen niet in de winkel werken, en dit voelen zij als een groot gemis. Om de klanten toch tot dienst te kunnen zijn, is besloten de openingstijden aan te passen. Voorlopig is de winkel elke dinsdag en donderdag open van 11 tot 14 uur. Alle maatregelen zijn getroffen om de klanten veilig te laten winkelen.

Goederen kunnen NIET tijdens de openingstijden van de winkel worden gebracht, maar alleen op maandag tussen 10.00-12.00, of op afspraak”.

Wij zijn nog op zoek naar nieuwe vrijwilligers en een winkelcoördinator. Meer informatie over deze vacatures kunt u lezen op: https://www.terredeshommes.nl/over-ons/vacatures-terre-des-hommes

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie