Image © Lisa Gliederpuppe. Pomegrenate. 2020. Filmstill, i.c.w. Parisa Yousef Doust (model). Courtesy the artist.
Image © Lisa Gliederpuppe. Pomegrenate. 2020. Filmstill, i.c.w. Parisa Yousef Doust (model). Courtesy the artist. Lisa Gliederpuppe

Kunstfort 14 juni open voor publiek met groepstentoonstelling

5 juni 2020 om 12:47 Column Deel je nieuws

Kunstfort bij Vijfhuizen is verheugd en dankbaar om met gepaste restricties open te gaan vanaf zondag 14 juni 2020. De geïsoleerde ligging in natuurrijke erfgoedomgeving biedt inspirerende mogelijkheden voor zonnig (fiets)bezoek en een ontspannen tentoonstellingservaring.

Groepstentoonstelling: Plural Fertilities

Ter viering van de programmalijn ‘betoveren, helen en vruchtbaarheid’ presenteert het Kunstfort deze lente Plural Fertilities. In losse, associatieve opstelling brengen kunstenaars hun dromen en gedachten samen over alternatieve vormen van ouderschap, collectieve rituelen van genezing, en het herkennen van onszelf als onderdeel van de natuur. Met: Mehraneh Atashi, Lisa Gliederpuppe, Susanne Kriemann, Mire Lee, Dorine van Meel, Kevin Osepa, Eric Peter, Lot Schröder, Müge Yilmaz. Open 14 juni t/m 26 juli 2020. Met op de laatste dag een ruim opgezette performance door Eric Peter.

Het Kunstfort doet aanpassingen aan de routing en de ticketing ten gunste van een veilig bezoek afgestemd op de restricties van het RIVM en de protocollen van de Museumvereniging. Bij wachttijd is er gelegenheid tot het bezoeken van het schiereiland, met o.a. werk van Tom Claassen, Hans van Houwelingen en Rachel de Joode. De instelling is in deze periode open van vrij t/m zon van 13.00-17.00u en daarnaast op afspraak.

Meer info op kunstfort.nl

 

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie