Afbeelding
Fleurop

“Bloemen bezorgen wordt een feestje”

10 juni 2020 om 09:49 Nieuws

NIEUW-VENNEP Bloemiste Nina-Lotte van der Weijden, van bloemenwinkel BloemenWeijden, kan haar geluk niet op. Sinds woensdag is ze de trotse eigenaresse van een opvallende elektrische bakfiets. Daarmee maakt ze bloemen bezorgen in Nieuw-Vennep en omstreken tot een feestje. 

“Fantastisch dat wij deze schitterende e-bike gewonnen hebben”, vertelt Nina-Lotte enthousiast. “Hier in Nieuw-Vennep, waar het best vol gebouwd is, komt hij goed van pas. Met de fiets kun je snel en efficiënt bezorgen, en het is ook nog eens goed voor het milieu. Maar deze fleurige e-bike is bovenal ontzettend mooi, echt een visitekaartje voor mijn winkel waarmee bloemen bezorgen een feestje wordt!” 

WINNENDE VIDEO Om kans te maken op de elektrische bakfiets moest Nina-Lotte een video insturen waarin het motto van Fleurop - Een goed gevoel bezorgen - in beeld werd gebracht. Veel creatieve inzendingen volgden, maar die van de BloemenWeijden was de onbetwiste favoriet. Aan Jeroen de Zwart, algemeen directeur van Fleurop, de eer de e-bike vandaag te overhandigen. Hij laat weten: “De jury was meteen fan van de video van Nina-Lotte. Met behulp van familieleden heeft ze op humoristische wijze laten zien hoe bloemen mensen een goed gevoel bezorgen. Dat ze daarin de link maakte naar ons aanstaande 100-jarig jubileum is ontzettend scherp. BloemenWeijden is de terechte winnaar.” 

Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie