Kagia vergeet de deur in het slot te gooien

11 maart 2018 om 12:11 Sport/sport

LISSERBROEK Eindelijk na twee voetballoze zaterdagen mocht Kagia bij aangename temperaturen weer voetballen. En dat bij de start van een cruciale fase met wedstrijden tegen directe concurrenten.

Deze zaterdag was dat LSVV dat ontvangen werd op de velden van Kagia. De thuisploeg was in de eerste helft de betere ploeg tegen een afwachtend LSVV dat in de 17e minuut 'beloond' werd voor die opstelling. Tot de rust bleef het oppassen in de omschakeling voor de counter, de tussenstand bleef 1-0.

Na rust vergeet Kagia de deur in het slot te gooien, aldus hoofdtrainer Anton Wijsman, door niet de 2-0 te maken. LSVV blijft daardoor 'in leven' en het gevoel houden dat er wellicht meer in zit. Dat blijkt ook het geval , want LSVV komt op 1-1 en in de slotfase zelfs op 1-2.

"Pas op dat moment besefte Kagia dat er meer gebracht moest worden", moest Wijsman concluderen, "maar toen was het al te laat. Volgende week zal iedereen er van doordrongen moeten zijn waar het om gaat."