Benen van vollyballers
Benen van vollyballers Lid VCH

Kom Volleyballen bij VCH in Hoofddorp!

24 juni 2020 om 23:01 Volleybal Deel je nieuws

Al bijna 70 jaar (opgericht op 5 juni 1951) is VCH dé volleybalvereniging van Haarlemmermeer en omstreken. Geroemd om haar jeugdopleiding en beroemd om de gezelligheid. Prestatie en gezelligheid gaan bij VCH hand-in-hand. VCH biedt volleybal in vele vormen: Senioren-, Jeugd-, Mini-, Recreanten- en bovendien Beachvolleybal.

Voor onze herenteams zoeken we versterking voor het aankomende seizoen.

VCH heeft nog ruimte voor heren die het komend seizoen competitievolleybal willen spelen.  De seniorencompetitie bestaat uit max. 22 wedstrijden gedurende het jaar (vanaf augustus t/m april). 11 wedstrijden zijn op woensdagavond in de Fanny Blankerskoenhal in Hoofddorp. De andere 11 zijn uitwedstrijden tegen verengingen in de buurt op een doordeweekse avond. Daarnaast train je 1x in de week (op maandagavond). Dat is dus lekker twee avonden sporten zonder verplichtingen in het weekend.

Je kunt bij ons altijd drie keer gratis meetrainen om te kijken of je het leuk vindt en of je een klik hebt met het team. Tijdens trainingen werk je aan je conditie, krachttraining en techniek.

Kijk voor meer informatie op onze website, www.vchhoofddorp.nl of neem contact op met de TC door een mailtje te sturen naar tc@vchoofddorp.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

 

We kijken uit naar je aanmelding!

 

 

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie