Genieten op het panoramadek van de Koningin Juliana.
Genieten op het panoramadek van de Koningin Juliana. Eigen foto

Varend feesten, het kan weer

1 juli 2020 om 11:00 Activiteiten

HAARLEMMERMEER Rederij Van der Meer, bekend van Varend Feesten, heeft haar fraaie partyschip Koningin Juliana aangepast aan de normen van de nieuwe tijd en popelt om weer vaker de trossen los te gooien. Voor wie zich wil laten verwennen aan boord is de loopplank uitgelegd. Een lekker idee om er na al die tijd weer eens voorzichtig op uit te gaan.

De Koningin Juliana is ook in Haarlemmermeer een bekende verschijning. Rijdend over de A4 richting Den Haag is ter hoogte van het aquaduct het schip niet te missen. Ook niet als in de Ringvaart de varende feestlocatie koers zet richting Kagerplassen en het Groene Hart van Holland.

UNIEK Peggy van der Meer en haar partner Peter Peels hebben een turbulente tijd achter de rug en zijn blij dat ze, nu de coronamaatregelen verder versoepeld zijn, weer vooruit kunnen kijken. Weer kunnen doen waar ze goed in zijn: mensen laten genieten van een feestje op het water met daarbij gezondheid en veiligheid hoog in het vaandel. “Mensen kunnen met een gerust hart aan boord stappen. We hebben alle protocollen op orde”, laat Peggy van der Meer weten. 

“Een verjaardagsfeest, jubileum, bedrijfsuitje of bruiloft, het kan allemaal weer. Zelfs trouwen aan boord is mogelijk aangezien de Koningin Juliana een officiële trouwlocatie is. Het prachtige partyschip beschikt over een volledig ingerichte keuken waardoor we aan boord vers kunnen koken. Daarin zijn we uniek in de wijde omgeving.” Wie een feestje boekt kan er zeker van zijn dat er geen andere gasten aan boord zijn. Wat er ook gevierd wordt, het is dus altijd privé. Of het nu gaat om de verjaardag van oma die 80 wordt of om een bedrijf dat met de vakantie in aantocht de medewerkers laat genieten van een heerlijke barbecue.

ZWAAR WEER Peggy en Peter komen uit zwaar weer. Al snel nadat ze het schip hadden verkocht aan een collega-reder kregen ze spijt van hun beslissing. Het schip waarmee Peggy’s vader Piet – anderhalf jaar geleden overleden - het bedrijf zo’n grote naamsbekendheid had gegeven, in andere handen. Het voelde niet goed. “Je beseft pas wat je had als je het niet meer hebt”, zegt Peggy met emoties in haar stem. “Op 13 maart van dit jaar hebben we het schip terug gekocht. Twee dagen later ging ons land op slot vanwege de corona. Onze plannen gingen in rook op. Onze reserves ook want er kwam geen boeking meer binnen.”

RONDVAARTEN Blij dat de trossen weer los kunnen is de rederij inmiddels ook begonnen met sfeervolle rondvaarten. Zo staat op 18 juli een barbecue-cruise op de scheepsrol en op 26 juli een rondvaart met lunch door het Groene Hart en over de Oude Rijn. 

Voor alle mogelijkheden: www.varendfeesten.nl of (071) 5018 528/06-5536 0038.

Onder alle nieuwe jaarabonnees mogen wij een arrangement voor twee personen verloten. Dus neem vóór 1 augustus 2020 hier een jaarabonnement op HCnieuws.nl Premium en maak automatisch kans!

Frans Witteman

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie