DIOS houdt kans op meer

11 maart 2018 om 21:01 Sport/sport

NIEUW-VENNEP DIOS heeft de twee winstpartijen (waarvan een vriendschappelijk) geen goed vervolg kunnen geven tegen WVC. Thuis werd het, in een goed gespeelde wedstrijd, 0-2.

Dat kost de ploeg van hoofdtrainer Dave Lange een paar plaatsen, want de ploegen staan zo dicht bij elkaar dat winst of verlies meteen twee plaatsen kan schelen. "Ik ga me dan ook totaal geen zorgen maken. Want DIOS heeft ook deze wedstrijd alles gegeven. Er was inzet. Er werd soms prima gecombineerd. De buitenkanten werden benut. We creëerden kansen. Wat we te weinig doen is scoren. En de doelpunten die we nu tegen kregen, waren van die kluts ballen. We werden echt niet van de mat gespeeld of zo."

Lange is dan ook, ondanks het verlies, best wel trots op het team dat als promovendus goed meedraait in de derde klasse. "We zijn alleen nog iets te wisselvallig en – nogmaals – we mogen ons beter en meer belonen met doelpunten."

Hij hoopt dat dat laatste snel gebeurt, want er komen nog een paar pittige westrijden aan. "Vandaag lukte het strijdplan dan niet helemaal. Dan moet het de komende zondag maar in de uitwedstrijd tegen Warmunda dat 9e staat."

DIOS staat 7e met 24 punten uit 16 wedstrijden.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie