Afbeelding
pixybay

Getuigen van verkeersruzie Paxlaan gezocht

6 juli 2020 om 14:47 Overig

HOOFDDORP De inzittenden van een auto die werd aangevallen door een volgens hen doorgeslagen fietser zoeken op korte termijn getuigen. Maandag 13 juli komt de de zaak voor de rechter.  

Hun verhaal: Op 11 september 2019 rond 12.30 uur reed een zilverkleurige auto op de Paxlaan (voorrangsweg) in de richting van de kruising met de Hoofdweg oostzijde naar Graan voor Visch. Net voor deze kruising schoot een oudere man op een fiets, vlak voor de auto de weg over via de fietseroversteekplaats.
Doordat het verkeerslicht op rood sprong werd de automobilist gedwongen om op de brug te stoppen voor het kruispunt. Hierop stak de fietser lopend de weg over naar de auto, en viel de chauffeur aan. Uiteindelijk resulteerde dit in een handgemeen dat zich bewoog van de auto naar het aan de overkant liggende fietspad.
De inzittenden van de auto zijn liefst voor zaterdag 11 juli op zoek naar degene die achter de zilverkleurige auto stond en alles heeft gezien. Ook andere getuigen worden gezocht. Reacties via hcredactie.nl of 023 2062606.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie