Pancratius geeft voorsprong te makkelijk weg

12 maart 2018 om 09:28 Sport/sport

BADHOEVEDORP Het zondagteam van Pancratius kwam uit tegen HVV niet verder dan 2-2. Een 0-2 voorsprong werd nog uit handen gegeven.

In de eerste helft liet het team van trainer Rob Rijnink goed spel zien. De spelers wisten elkaar goed te vinden en al snel kwamen er kansen. Ralf Fenne kan na goed opgezette aanval 0-2 scoren. Tot en met de rust zou deze stand op het scorebord blijven staan.  Na de pauze begon Pancratius wederom sterk en kon Bas Pel 0-2 maken. HVV leek daarna rijp voor een grote nederlaag. Het liep echter anders want de thuisploeg werd vrij onverwacht veel sterker. Al snel viel de aansluitingstreffer. En niet veel later werd het zelfs gelijk. In de resterende periode kregen beide teams nog kansen die niet werden benut.