Afbeelding
Eigen foto

2 augustus oude meubeltjes-dag Raadhuisplein: 'Kom maar op met die oude meuk’

14 juli 2020 om 18:52 Overig

HOOFDDORP "Nog even bewaren tot 2 augustus die oude meuk", vraagt Monique Dickhaut. Met haar atelier No waste decoration wil ze die dag op Raadhuisplein in Hoofddorp tussen 13.00 en 15.00 uur een inzameling van oude meubeltjes houden. Een week later moeten die onderdeel uitmaken van de tijdelijke horecalocatie aldaar.

Dickhaut: "Heb je nog niet alle spullen opgeruimd in coronatijd, weggegooid of naar de kringloopwinkel gebracht? Dan is dit de kans om je kleine tafeltje, stoel, kruk, nachtkastje, boekenrekje, trolley, fauteuil of kist in te wisselen voor een kortingsbon. Deze kan je op een later tijdstip weer besteden voor een kleur-interieuradvies, creatieve workshop of item in de winkel van No Waste decoration."

Ze vraagt om niet alleen een meubeltje van maximaal 1.50 meter en 15 kilo in te leveren, maar om er een stukje geschiedenis bij te vertellen. "Schrijf dit op en lever dat mee in. Het mag kort, het mag lang. Dat vinden we namelijk een toegevoegde waarde geven. Dus schrijf het zo, dat het ook gelezen mag worden door iedereen. Ook belangrijk te weten…je doet afstand van je meubeltje."

Natuurlijk krijg je er ook een heel goed gevoel van

Nadat het meubel is ingeleverd worden die in het atelier opgeknapt. Een week later komen ze voor iedereen zichtbaar terug op het Raadhuisplein. Minstens zo lang als het terras er zal staan. Leuk denkt Dickhout om met vrienden, familie, buren en kennissen een kijkje te nemen op het plein om alle verhalen te lezen.

Als dank voort deelname krijgt iedereen een kortingsbon van 10 procent terug, te besteden voor een creatieve workshop, een kleur-/ interieuradvies of woonaccessoires. "En natuurlijk krijg je er ook een heel goed gevoel van. Je helpt namelijk het horecaplein en de interieurstyliste. Ze zijn je nu al dankbaar", besluit ze.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie