Maatvast heeft ook een aanbod voor de 12+ doelgroep.
Maatvast heeft ook een aanbod voor de 12+ doelgroep. Pr

Volop zomeractiviteiten voor de jeugd

30 juli 2020 om 13:21 Evenementen

HAARLEMMERMEER Deze zomer staat bol van de activiteiten voor kinderen. Ook de komende twee weken is nog van alles te doen.

Zeker gezien de verwachting dat veel Nederlanders hun vakantie in eigen land zullen vieren, vindt Maatvast het belangrijk dat er deze zomer voldoende activiteiten worden georganiseerd voor de jeugd. Zo zijn er voor kinderen vanaf 6 tot 12 jaar op verschillende locaties verspreid over de gehele Haarlemmermeer Kinderactiviteitendagen. Daarnaast hebben alle zes de jongerencentra van Maatvast ook een aanbod voor de 12+ doelgroep. Zie voor meer informatie de website van maatvast.

Wekelijks op dinsdag organiseert wijkgebouw ’t Kattegat in de wijk Bornholm in Hoofddorp deze zomer Kinderactiviteiten dagen. Voor slechts 2 euro genieten kinderen van een gevarieerd programma. Iedere dinsdag zijn kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar van harte welkom om deel te nemen steeds andere activiteiten.

Ook de Bibliotheek Haarlemmermeer biedt deze zomervakantie allerlei activiteiten voor kinderen van 2 tot en met 12 jaar. Kijk voor het programma op debibliotheekhaarlemmermeer.nl.

Deze zomer biedt ook turnvereniging SV Pax allerlei activiteiten voor jongens en meiden, die onder leiding staan van onze activiteiten staan van gecertificeerde trainers en zijn voor jongens én meiden. Zie hiervoor de svpax.nl.


Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie