Afbeelding
Jan Aukes

Hoofddorp Pioniers kan toch spelen dit weekend

13 augustus 2020 om 09:49 Honkbal

HOOFDDORP Het bestuur van Hoofddorp Pioniers uit voorzorg en in overleg met KNBSB besloten de geplande wedstrijden tegen Silicon Storks niet te spelen. Een speler van de honkbalvereniging bleek besmet met Covid-19. Alle testen die bij de andere spelers zijn genomen waren negatief. 

"Derhalve kunnen we ons weer voorbereiden op het spelen van competitie wedstrijden", schrijft het bestuur van club. "Voor de hoofdmacht van Pioniers betekent dat zaterdag 15 augustus om 14.00 uur de wedstrijd tegen L&D Amsterdam op het programma staat."

De wedstrijd van donderdag is verplaatst naar volgende week dinsdag. Wanneer de wedstrijden van afgelopen weekend tegen Silicon Storks ingehaald worden, wordt zo snel mogelijk bekendgemaakt.

Het bestuur van Pioniers roept belangstellende leden op er rekening mee houden dat het bijwonen van de wedstrijd aan regels gebonden is. Zo is er geen vrije toegang en kaarten kunnen alleen via ticketmaster door maximaal 250 personen worden aangeschaft. Aan de kassa worden geen kaarten verkocht. 

Zondag ontvangt Pioniers om 13.00 uur L&D Amsterdam op het 2e veld, dat inmiddels met alle toewijding van vrijwilligers een bijna volwaardige uitstraling heeft gekregen.

"Voor het 2e team, waar de besmetting optrad, gold 14 dagen na constatering besmetting niet sporten. Aangezien er verder geen Corona gerelateerde klachten zijn waargenomen, mogen zij dit weekend ook weer spelen", besluit het bestuur in hun schrijven.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie