Ook Arthur van Dijk, commissaris van de Koning in de provincie Noord-Holland, was aanwezig bij de lancering van het sportblad.
Ook Arthur van Dijk, commissaris van de Koning in de provincie Noord-Holland, was aanwezig bij de lancering van het sportblad. Marcello Geerts

Marnix Bakker is trots op nieuwe editie magazine Sport & Life MRA

15 september 2020 om 14:46 Zakelijk

HOOFDDORP Op relatief bescheiden wijze, in verband met de coronaprotocollen, is afgelopen donderdag de nieuwe editie van Sport & Life MRA gelanceerd. Decor was de showroom van mobiliteitsbedrijf Hartgerink en Klomp in Hoofddorp. Burgemeester David Moolenburgh van de gemeente Zandvoort (links op de foto, red.) ontving uit handen van uitgever Marnix Bakker het eerste exemplaar. 

Onder het relatief beperkt aantal aanwezigen was het succesvolle synchroonzwemduo Noortje en Bregje de Brouwer. Zij kregen van Lisanne de Roever van TopsUPport Haarlemmermeer en Michael van Praag, voorzitter van de stichting ‘The Dutch Twins to Win’, het mooie nieuws te horen dat ze na het uitstellen van de Olympische Spelen opnieuw een jaar gebruik mogen maken van de schitterende Mazda-2.

De vaste spreekstalmeester Andy Houtkamp maakte van de gelegenheid gebruik om Van Praag ook een aantal voetbal gerelateerde vragen te stellen. Arthur van Dijk, commissaris van de Koning in de provincie Noord-Holland, behoorde ook tot de prominente gasten. Van Dijk sprak op boeiende wijze over de rol van de provincie in crisistijd. In deze editie van Sport & Life MRA staat een groot en exclusief interview met de commissaris.

Afbeelding
Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie