Elly Korzelius (oprichtster Vitakruid), Bob van Inge, Otis van Inge (3 jaar).
Elly Korzelius (oprichtster Vitakruid), Bob van Inge, Otis van Inge (3 jaar). Pr

Start bouw hoofdkantoor Vitakruid op bedrijventerrein De President

17 september 2020 om 17:37 Nieuws

HOOFDDORP Op bedrijvenpark De President is deze week de eerste paal geslagen voor de nieuwe vestiging van Vitakruid. Er komt een duurzaam bedrijfspand van 2.700 m2 met magazijn, opleidingsfaciliteit en kantoor. Vanuit de nieuwe vestiging wordt aan 5.000 verkooppunten in Nederland geleverd. De oplevering staat gepland voor het eerste kwartaal van 2021.

Vitakruid is een familiebedrijf uit Hillegom dat in 2000 is gestart en hoogwaardige voedingssupplementen ontwikkelt. Het klantenbestand bestaat uit natuurartsen, chiropractors, fysiotherapeuten, reumatologen en orthomoleculaire therapeuten, en via webshops aan particulieren. Professionals worden op de nieuwe trainingslocatie opgeleid. Er werken bij Vitakruid momenteel 25 medewerkers.

Bob van Inge, directeur/eigenaar Vitakruid: “Ons huidige pand op bedrijvenpark Graan voor Visch-Zuid, waar we sinds 2014 zitten, was destijds al een reuzesprong. En dat zal de stap naar dit nieuwe pand weer zijn. En niet alleen in vierkante meters. Vooral in uitstraling, een waanzinnig interieur en efficiënte logistiek. Daar bovenop zal elektriciteit de enige energiebron zijn, en op het dak komen voldoende zonnepanelen om in onze elektriciteitsbehoefte te voorzien!”

De ontwikkeling op De President wordt gasloos en energiepositief opgeleverd met een warmtepomp, zonnepanelen en opslagaccu’s voor zonne-energie. Er wordt gestreefd naar een GPR certificaat met een score van minimaal 8,0.

Op bedrijventerrein De President zijn inmiddels zo’n zeventig bedrijven gevestigd, waaronder Scotch&Soda, Nelson, Hikvision, Master Totaalontwikkeling, Schwalbe en Somfy. Er zijn nog enkele plekken vrij.

Zo gaat het nieuwe gebouw er uit zien.
Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie