Een beeld van de traditionele ouderendag bij Bakkerij Gorthuis.
Een beeld van de traditionele ouderendag bij Bakkerij Gorthuis. Nicolette Zandee-Verbeek

Oudere verrast met nostalgische lekkernijen

19 september 2020 om 12:12 Overig

HOOFDDORP Bakkerij Gorthuis wil ouderen verrassen met een lekkernij waar ze vroeger dol op waren. Wie draagt een oudere aan?

Aria Gorthuis: “Helaas kunnen we dit jaar niet onze traditionele ouderendag bieden maar we willen toch wat ouderen in het zonnetje zetten op een speciale manier. En wat is er dan leuker om dat te doen met een product van vroeger wat ze wellicht zelf altijd maakten of mooie herinneringen aan hebben?”
“Ze hoeven dit niet zelf te komen maken want de bedoeling is dat Peter dit voor hen gaat maken en dat hij het product naar hen gaat brengen op vrijdag 2 oktober. Op die manier hebben ze een leuke middag en ook nog eens die heerlijke herinnering aan vroeger. Wij doen het graag en gratis.”
“We doen hierbij een oproep aan iedereen die een oudere die hier heel blij van zou worden Probeer dan het recept/ naam van het gewilde product te ontfutselen en breng deze voor maandag 28 september bij ons in de winkel of mail naar info@bakkerijgorthuis.nl. Heb je alleen een naam van het product met misschien een foto? Probeer het dan ook gerust, wellicht weet Peter zo al wel hoe hij deze kan maken, vakman als hij is .”

Aria vraagt wel duidelijk de naam, geboortedatum en adres te geven, evenals het telefoonnummer van de contactpersoon.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie