Desley Boxtart
Desley Boxtart pr

Desley Boxtart schenkt cheques namens Business Open aan goede doelen

24 september 2020 om 14:31 Sport Deel je nieuws

Voorzitter Desley Boxtart heeft een cheque overhandigd aan het Ronald McDonald Kinderfonds en de Stichting Golf voor Gehandicapten. Tevens was er een donatie van een persoonlijke gift tijdens de bijeenkomst van het ondernemersnetwerk. “Het netwerk van Business Open hecht sterk aan de steun voor maatschappelijke organisaties”, zegt Boxtart.

Business Open is een netwerk van ondernemers die elkaar aan zakelijk succes willen helpen vanuit ongedwongenheid en gezelligheid met de focus op zaken doen. Medeoprichter Robbert Trimbos van Business Open Nederland is trots op de bijdrage van de afdeling Ockenburgh aan het Ronald McDonald Kinderfonds en de Stichting Golf voor Gehandicapten. “Een goed, betrouwbaar netwerk is voor ondernemers van groot belang om succesvol te zijn. Dat bieden we al ruim tien jaar voor honderden ondernemers in Nederland en België”, zegt Trimbos. “Maar we vinden dat alle afdelingen ook een maatschappelijke rol hebben door ieder een lokaal goed doel te kiezen.”

ByDesley is een uitvaartplanner gespecialiseerd in het organiseren van bijzondere en persoonlijke uitvaarten. ByDesley ondersteunt mensen bij de gehele planning en organisatie van de uitvaart en is altijd onafhankelijk. Klanten hebben dus geheel vrije keuze voor al hun uitvaartwensen zoals de kist, wade of crematie, maar ook de locatie, het drukwerk en advertenties.

Meer informatie: www.bydesley.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie