Afbeelding
BLAISE Bernard / Photosociale

Tankstation A4 omgetoverd in de kleuren van Total

28 september 2020 om 14:48 Economie

NIEUW-VENNEP Firma Kok & Zonen en Total Nederland N.V. hebben overeenstemming bereikt over de exploitatie van het tankstation gelegen aan de A4 tussen Hoofddorp en Nieuw-Vennep.

Het tankstation wordt aan het eind van het jaar omgezet in de Total-kleuren. De expertise van Total in het exploiteren van tankstations en de ambities van Total in de nieuwe energie was voor de firma één van de redenen om de exploitatierechten van het tankstation aan Total toe te vertrouwen. Nu is dit nog een BP tankstation.

Karin Kok van de firma Kok & Zonen: “Wij hebben decennia lang ons tankstation geëxploiteerd aan de A4. Samen met een grote groep trouwe medewerkers hebben we onze klanten met veel plezier in een veranderende wereld kunnen bedienen. Wij vertrouwen vanaf eind dit jaar de exploitatie van dit tankstation toe aan Total in de wetenschap dat zij verder zullen bouwen aan het tankstation van de toekomst.”

Geert Houbrechts, directeur Retail van Total Nederland: “Wij zijn uitermate verheugd deze toplocatie in het netwerk van Total te mogen verwelkomen. Het tankstation ligt strategisch zeer goed en er is hier de afgelopen jaren fors geïnvesteerd in de shop. We willen deze bestaande shop in de komende jaren blijven moderniseren en aanpassen met onze conceptvisie om aan de behoeften en wensen van onze gasten te voldoen.”

Total Nederland grote kansen om verschillende vormen van nieuwe energie aan te bieden, zoals Total EV charge snelladers, groen gas en het plaatsen van een waterstofinstallatie. De combinatie van locatie, de grote moderne shop, nieuwe energieën en de ruime parkeermogelijkheden maakt van dit Total-station een multi Energy Hub.

Geert Houbrechts: “We hebben tijdens de gesprekken met de firma Kok & Zonen ervaren dat zij dit station op een heel professionele en klantvriendelijke manier exploiteren. Wij zullen uiteraard de gasten met dezelfde spirit blijven ontvangen en al onze premium Total-diensten aanbieden.”

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie