Afbeelding
Politie.nl

Straatroof op het Simonszand in Hoofddorp

7 oktober 2020 om 10:05 Misdaad

HOOFDDORP Een 18 jarige inwoner van Zwanenburg is in de nacht van maandag op dinsdag beroofd op het Simonszand in Hoofddorp (de wijk naast de Drie Merenweg). Hij trof even na middernacht twee ongeveer 19-jarige jongens aan langs de waterzijde aan die straat, die hem bedreigden met een mes.

De aangever voelde zich genoodzaakt zijn jas af te staan. De verdachten renden vervolgens weg in de richting van de Waddenweg. Zij voldoen aan het volgende signalement: mannen van ongeveer 19 jaar, licht getint uiterlijk met donkerbruine ogen, gekleed in donkere sportkleding en een shawl voor het gezicht. Aan het slachtoffer is slachtofferhulp aangeboden.

De politie roept getuigen op zich te melden via 0900-8844. Wie op een andere manier weet wie bij de beroving betrokken zijn, wordt gevraagd dit te melden bij de politie. Dat kan ook anoniem, bel dan misdaad anoniem via 0800-7000. De politie neemt ook graag kennis van eventuele beelden. Die kunnen geüpload worden via dit dit formulier onder vermelding van 2020213568.



Wie een camera bezit, welke beelden opneemt in de openbare ruimte, kan dit sowieso kenbaar maken aan de politie. Dit kan helpen om misdrijven op te lossen. Doorgeven kan via www.politie.nl/cib.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie