Afbeelding
W.H.Zandbergen

Start tuinseizoen bij Nieuwenhuis Buitenleven

15 maart 2018 om 15:31 Nieuws

NIEUW-VENNEP 'Uw tuin is een korte vakantie die begint bij de achterdeur". Nieuwenhuis Buitenleven helpt om er een onvergetelijke ervaring van te maken. Met prachtige nieuwe aluminium overkappingen/veranda's, kan er ook in voor- en najaar van de tuin worden genoten en wordt het buitenseizoen verlengd. Bij aankoop krijgt de klant een tuinmeubelcheque cadeau.

Het tuinseizoen is al volop aan de gang. Volgens eigenaar Arie Nieuwenhuis is er heel veel vraag naar overkappingen en veranda's. In een extra stuk showtuin is de collectie verder uitgebreid met onder meer douglas overkappingen, die in verschillende kleuren gespoten of geïmpregneerd kunnen worden.

BUITEN LEVEN Nieuwenhuis Buitenleven staat voor 'Helemaal Tuin'. Dat begint al in de showroom, waar meerdere nieuwe types aluminium overkappingen staan opgesteld, van eenvoudig verandadak tot een complete tuinkamer met zijwanden en zelfs een glasschuifwand. Er is heel veel mogelijk, waaronder diverse mogelijkheden voor zonwering, zowel handmatig als elektrisch. Daarnaast worden er allerlei voorbeelden getoond om zo'n overkapping mooi aan te kleden. Met een diningset bijvoorbeeld om heerlijk aan te tafelen of een loungeset om fijn op te relaxen. Bij aankoop van een aluminium overkapping krijgt de klant een tuinmeubelcheque van 300 euro, die besteed kan worden bij de aankoop van tuinmeubelen. Nieuwenhuis heeft een groot assortiment tuinmeubelen van diverse merken. Keuze genoeg.

ZELFBOUW Bij Nieuwenhuis kunnen klanten ook volop terecht voor materialen om zelf overkappingen, en veranda's te bouwen met palen, dakbedekking enzovoort. Ook zijn er elementen om de veranda's helemaal dicht te maken en dat eveneens zelf samen te stellen. Alles is los te koop, mede een glazen schuifwand. Nieuwenhuis beschikt over een eigen montageteam voor overkappingen. Daarnaast wordt er samengewerkt met diverse lokale hoveniers voor tuinaanleg, bestrating en tuinwerkzaamheden. "Wij hebben de beschikking over een eigen vrachtwagen en leveren alles aan huis. Ook halen we oude tegels/bestrating op tegen geringe vergoeding".

NIEUW In de nachttuin, waar voorbeelden te zien zijn wat er allemaal mogelijk is met de diverse soorten verlichtingen, wordt de mensen nu ook de mogelijkheid geboden om gaten in tegels te laten boren voor de aanleg van tuinverlichting. Daarvoor heeft Nieuwenhuis een speciale tegelboormachine.

Nieuw is ook de terrasverwarming met led-verlichting en luidsprekers. Met Heat & Beat is het mogelijk muziek te streamen via een app op de smartphone. Maar er zijn meer noviteiten, zoals in het assortiment sierbestrating met prints van bloemen en bladeren erin, naar Oudhollands voorbeeld. Een trend in tuinmeubels zijn de natuurstenen tafels in diverse soorten, waarbij het onderstel en het bovenblad apart kunnen worden besteld. Tevens zijn er barbecues met een natuurstenen blad.

Volgende week komt de nieuwe catalogus uit. Nieuwenhuis Buitenleven, IJweg 1338, Nieuw-Vennep, 0252 745945.

Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie