Afbeelding
Eigen foto

Alles onder één dak bij VLIEG Makelaars

15 maart 2018 om 09:01 Nieuws

HOOFDDORP ‘Emotie geeft de jeu aan dit vak, mensen blij maken, daar staan wij voor”. Aan het woord is makelaar Vincent Leopardi van VLIEG Makelaars in Hoofddorp. Een man met jarenlange expertise en passie voor zijn werk, die geheel aansluit bij het motto “Voor uw gemak alles onder één dak”.

VLIEG Makelaars, met het hoofdkantoor in Alkmaar, telt tien vestigingen. Negen in Noord-Holland en een in Flevoland. Het familiebedrijf bestaat ruim 40 jaar en vestigde zich begin jaren 2000 in Hoofddorp met de overname van Millenaar. Naast de woning- en bedrijfsmakelaardij biedt het bedrijf dienstverlening op het gebied van hypotheken en verzekeringen. “Die combinatie is iets waar mensen vaak bewust voor kiezen”.

SFEER PROEVEN VLIEG, een grote organisatie met meer dan honderd werknemers, is van oudsher altijd een heel sterk nieuwbouwkantoor geweest. Ook ten tijde van de overname in Hoofddorp. Er is toen een groot deel van Floriande door VLIEG verkocht. De kantoren afzonderlijk werken heel persoonlijk. “Ik ben wel meer van de bestaande bouw”, zegt Leopardi, die samen met office manager Eva een hecht team vormt. “We zijn lid van de NVM en werken hier inclusief hypotheekadviseur Marcel Walter, met drie mensen. We zijn niet de grootste, maar wel de beste. De persoonlijke aandacht is heel groot, het belang van de klant staat centraal. Eva gaat ook altijd naar de mensen toe, samen met de fotograaf en de inmeter. Dat heeft als voordeel dat ze ook het huis kent. Zo kan ze sfeer proeven en dat overbrengen aan de potentiële kopers. Er ontgaat ons niets met z’n tweeën”.

MENSENWERK Volgens Leopardi komt het vaak voor, dat als mensen een ander huis kopen, ze hun oude huis meteen via zijn kantoor willen verkopen. “Dan doe je het goed en laat je geen kans liggen. Ons vak is mensenwerk. Als je bij iemand ben geweest voor de verkoop, dan weet je al snel of iemand jou de opdracht gunt. Zo werkt het naar klanten toe en ook naar collega-makelaars. Daar stoppen we ook tijd en aandacht is. Je hebt elkaar altijd weer nodig, zeker nu in deze tijd, waarin de wereld steeds digitaler wordt. Het belang van de makelaar is mede heel groot vanwege de plaatselijke kennis”.

Opvallend vindt Leopardi het dat de mensen de crisis alweer vergeten zijn. “Bij veel mensen groeien de bomen weer in de hemel. Als je nu iets te koop zet, is het vaak binnen een week verkocht. Een starter komt vrijwel niet aan een huis. De Randstad wordt overspoeld door expats en die drijven de prijzen enorm op”.

PLUIM Leopardi beweegt zich in alle segmenten woningen. “Hoog of laag, wat voorhanden komt en wie bij ons past. Je moet wel een klik hebben met de cliënten. Je gaat een traject in met elkaar. In slechte jaren waren er klanten, die je een paar jaar aan je kleed had hangen. Als je mensen zo lang bij je hebt, is het leuk als die uiteindelijk met een lach en een goed gevoel tevreden weg gaan en je een pluim geven”.

Het kantoor van VLIEG is centraal gelegen en goed bereikbaar, met eigen parkeerplaats voor de deur. “Iedereen kan hier de hele dag makkelijk vrijblijvend binnen lopen, ook voor informatie over hypotheek. Een afspraak is bij ons vlot mogelijk.

Bij afname van meerdere producten geeft VLIEG altijd loyaliteitskorting. VLIEG Makelaars, Kruisweg 1031, Hoofddorp, 023 5640004 en hoofddorp@vlieg.nl .

Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie