Vrolijke ballonnen bij de opening van de gerestylede winkel aan het Marktplein.
Vrolijke ballonnen bij de opening van de gerestylede winkel aan het Marktplein. Jan Aukes

Klanten welkom op één locatie Anijss Juwelier aan het Marktplein

23 oktober 2020 om 08:06 Zakelijk

HOOFDDORP Afgelopen week was het zover: Anijss Juwelier opende de deuren van zijn fraai gerestylede winkel aan het Marktplein. Vrolijke ballonnen markeerden de entree en zorgden voor een feestelijk tintje. “Een echt openingsfeestje zat er door corona natuurlijk niet in”, vertelde bedrijfsleider Hassan. “Maar dat houden de klanten tegoed. Als we – en dat duurt niet lang meer – ons 10-jarig bestaan in Hoofddorp vieren, komen we zeker met aantrekkelijke klantenacties.”

FAMILIEBEDRIJF De naam Anijss en het juweliersvak zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. “We zijn een echt familiebedrijf dat al meer dan 200 jaar bestaat. In 2010 gingen we van start in Schalkwijk, daarna volgde al snel onze vestiging in De Passage in Hoofddorp. Het concept Anijss, dat staat voor vakkennis en persoonlijke service, sloeg direct aan. We besloten toen uit Schalkwijk weg te gaan en ons helemaal te richten op Hoofddorp. Daar openden we in 2018 een tweede winkel aan het Marktplein. Door de ontwikkelingen rondom Hoofddorp-centrum leek het ons voor de toekomst praktisch als we alle activiteiten zouden concentreren op één locatie: de zaak aan het Marktplein. Die was de afgelopen weken dan ook even dicht vanwege een flinke facelift, en dat zal vast niemand zijn ontgaan. Sinds zaterdag 10 oktober zijn onze klanten welkom in een nieuwe, gastvrije winkel met een hele warme uitstraling. Daar vinden ze niet alleen juwelen en horloges van topkwaliteit, maar krijgen ze ook deskundig advies en prima service. De naam Anijss staat daarvoor garant.”

DESIGN Wie sieraden koopt bij Anijss kan een keuze maken uit een brede collectie. “Onze prijzen zijn altijd aantrekkelijk, want wij werken zonder tussenhandel. Klanten zijn bij ons dus voordeliger uit”. Wie op zoek is naar iets speciaals, kan kiezen voor special design. “Onze edelsmid kan een sieraad ontwerpen, dat exact aansluit bij persoonlijke wensen. Dan krijg je echt iets unieks. En hij kan ook sieraden repareren. Heb je een ketting, armband of ring die beschadigd of stuk is? Of een sieraad dat wel een opknapbeurtje kan gebruiken? Kom dan gerust bij ons langs. Het wordt allemaal weer als nieuw.”

INKOOP EN TAXATIE Anijss Juwelier is ook hét adres voor taxatie, zowel voor particulieren als bedrijven. “Oud-goud, oud-zilver, diamant, munten of luxe horloges kopen wij in tegen de geldende dagprijs. Bij een kopje koffie of thee gaan we het materiaal testen en wegen en dan berekenen we de prijs. Transparanter kan niet. Als iemand alleen maar iets wil laten taxeren, kan dat natuurlijk ook. Loop gerust even binnen, dat kan zonder afspraak. We geven graag een waardebepaling.”

Verdere info: Anijss Juwelier, Marktplein 50, Hoofddorp. Tel. 023-5651617. E-mail: info@anijss.nl, website: www.anijss.nl.

Open: ma 13.00-18.00, di t/m do 10.00-18.00, vrij 10.00-21.00, za 10.00-17.00. Koopzondag 13.00-17.00

Anja Maas

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie