Afbeelding
PR

Natuurfotograaf Gustav Kiburg zaterdag te gast bij Foto de Bock

23 oktober 2020 om 11:00 Zakelijk

HOOFDDORP Hoe maak ik toch die mooie natuurfoto? Welk type camera, welke lens, waar let ik op? Gustav Kiburg, de bekende Nederlandse natuurfotograaf, komt dat zaterdag 24 oktober bij Foto de Bock uitleggen tijdens Sony Demo Day.

De natuurfotograaf is zaterdag tussen 9.00 en 17.00 uur aanwezig en houdt om 13.00 en 15.00 uur een exclusieve presentatie in de winkel aan Kruisweg 985B. “Dat is door corona helaas alleen voor een beperkt publiek en inmiddels volgeboekt”, laat Cor de Bock weten. “Maar de rest van de dag is iedereen met zijn vragen welkom. Zowel bij Gustav als onze medewerkers. We bieden een veilige winkelomgeving, geheel in overeenstemming met de RIVM-regels.”

Aanvankelijk zou alleen op zaterdag 24 en zondag 25 oktober een Sony Demo Day worden georganiseerd, met dan op zaterdag de komst van Gustav Kiburg. “Maar”, vervolgt Cor de Bock, “gezien de nieuwste coronamaatregelen hebben we besloten om van donderdag 22 en vrijdag 23 oktober ook demo-dagen te maken. De mensen kunnen dan meer gespreid komen. Op dit moment is er nog even twijfel over het doorgaan van de koopzondag. Maar als we op zondag open mogen, is ook 25 oktober een demo-dag.”

Op een Sony Demo Day biedt Foto de Bock de klant niet alleen interessante info en tips over de ongekende mogelijkheden van Sony-apparatuur, maar ook veel klantenvoordeel. “Via advertenties, facebook en onze nieuwsbrief hebben we al laten weten dat een demo-dag synoniem is voor kopen tegen actieprijzen. Wie regelmatig online de prijzen vergelijkt, weet dat wij altijd al op een laag niveau zitten, maar nu kun je bij ons extra profiteren. Want wie tijdens de demo-dagen bij ons in de winkel een Sony-camera of accessoire koopt, krijgt op de actieprijs nog eens een leuke korting. Mooi extraatje, toch?”

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie