Eigenaren Lynet Vink: ‘Je adem is een belangrijk instrument.’
Eigenaren Lynet Vink: ‘Je adem is een belangrijk instrument.’ Pr

‘Nieuwe yogastudio in Hoofddorp voor rust of juist voor meer energie’

28 oktober 2020 om 08:05 Overig

HOOFDDORP Het is licht en ruim in de gloednieuwe yogastudio van Stoked About Yoga. Veel planten en hout zorgen voor een ontspannen sfeer. Yogadocent en eigenares Lynet Vink: “Veel mensen voelen zich momenteel onrustig of hebben te maken met tegenslag. Yoga helpt om rust en ruimte in je hoofd te voelen. In mijn lessen ervaar je dat op de mat, en dat kun je ook thuis toepassen.”

Wil je flexibeler worden? Wil je meer rust in je hoofd? Of wil je juist meer energie? Zo veel mensen, zo veel wensen. Lynet knikt: “Alles wat je energie geeft, groeit. Zo werkt het ook met yoga. Je adem is daarbij een belangrijk instrument. Die keert altijd terug in mijn lessen. Want als je bewust leeft, maakt dat je leven rijker.”

De lessen bestaan uit een combinatie van Yang en Yin: een serie actieve houdingen waar je je spieren volop gebruikt en de rustigere poses waarbij je juist de stilte opzoekt. “Je kunt elke les zo pittig maken als je zelf wilt”, vertelt Lynet. “Iedereen is anders en dat is uiteraard prima en juist ook heel mooi.”

Naast het reguliere lesprogramma geeft Lynet elke maand een speciale, steeds wisselende workshop. Zo staat er in november bijvoorbeeld een Yin & Restorative workshop op het programma. Ook organiseert ze yogaretraites waar natuur, rust en gezonde voeding centraal staan. Nieuw is de beginnerscursus die de laatste drie weken van januari gaat plaatsvinden. Kennismaken met yoga en de basisprincipes staan hierbij centraal.

Gezondheid staat voorop bij Stoked About Yoga. Alle cursisten hebben meer dan genoeg ruimte, frisse lucht ventileert de studio continu en na elke les worden de yogamatten gedesinfecteerd. Overigens geldt voor alle lessen dat ze live online gevolgd kunnen worden.

Stoked About is te vinden aan de Graftermeerstraat 63a in Hoofddorp.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie