Afbeelding
PR

Wie helpt Bobby?

28 oktober 2020 om 09:02 Dieren

HAARLEMMERMEER Bobby, ook wel Chewbacca genoemd door medewerkers van het dierenasiel, is een kruising Yorkshire terriër van 1 jaar en 3 maanden jong. Bobby zou problemen hebben met zijn zindelijkheid. Maar na enkele dagen bleek dat hij helaas nog veel meer problemen had. Kleine Bobby loopt erg slecht en heeft pijn. Na een controle bij de orthopeed blijkt dat hij 2 ernstige patella luxatie knieën heeft. 

Hierbij schiet de knieschijf van zijn plek en kan de hond deze pootjes niet goed gebruiken. Bij Bobby is het probleem zo erg dat de knieschijven vrijwel niet meer op de juiste plek blijven zitten. Hij is nog jong, maar zijn knieën zijn helaas zo versleten dat er snel iets aan gedaan moet worden.

Zonder een operatie zal het probleem steeds erger worden en krijgt Bobby steeds meer pijn. “Wij willen kleine Bobby daarom graag snel helpen, maar de operatie is erg duur.”, aldus een medewerkster van de Dierenopvang Haarlemmermeer. “Na de operatie volgt nog een revalidatietraject met fysiotherapie en hydrotherapie. Al met al lopen de kosten voor deze kleine hond flink op, maar we doen het met liefde want Bobby is een schatje! Met deze behandelingen heeft jonge Bobby weer een goede kans om pijnvrij en zorgeloos door het leven te gaan.”

Bobby heeft dus hulp nodig. De kosten voor deze behandelingen komen op ruim 4500 euro. “Help jij ons mee om dit voor Bobby mogelijk te maken?”

Doneren kan via de link naar onze crowdfunding: dierenopvanghaarlemmermeer.voordierenbescherming.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie