Nog zo'n drie weken en dan opent het outletcentrum aan de ringvaart haar deuren.
Nog zo'n drie weken en dan opent het outletcentrum aan de ringvaart haar deuren. pr

Amsterdam The Style Outlets in Halfweg raakt steeds voller

6 november 2020 om 09:25 Winkels

HALFWEG Nog zo’n 3 weken en dan gaan de deuren van het Amsterdam The Style Outlets open. Deze week kondigt het outletcentrum weer een lijst met nieuwe merken aan. Onder andere Le Creuset, Marc O’Polo, Wellensteyn, Mephisto en Sissy-Boy zullen hun deuren openen op donderdag 26 november.

Op de officiële Amsterdam The Style Outlets website die maandag is gelanceerd, kunnen bezoekers een volledig overzicht vinden van de reeds bekend gemaakte winkels, services en horecagelegenheden. In de aanloop naar de opening zal het outletcentrum nog meer merken toevoegen aan deze mix van nationale en internationale topmerken.

“We hebben nog maar 3.5 week te gaan tot de opening en we hebben er ontzettend veel zin in om onze bezoekers hier te ontvangen,” vertelt Marcel Herben, Center Manager van Amsterdam The Style Outlets. “Onze teams zijn hard aan het werk om onze bezoekers na onze opening een fijne en veilige winkelervaring te bieden, die voor 8 miljoen Nederlanders binnen een uurtje reizen te bereiken is.”

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie