Afbeelding
033 Sinterklaasstad

Sinterklaas vraagt in Hoofddorp tekeningen op te hangen

10 november 2020 om 09:02 Evenementen

HOOFDDORP Het is duidelijk dat Sinterklaas dit jaar moeite heeft de weg naar Nederland te vinden. Er zijn niet genoeg kolen in het schip en eigenlijk niemand weet waar Zwalk precies ligt. En daar moeten de Sint en zijn Pieten zaterdag aankomen...

Om alvast rekening te houden dat er geen intocht is vraagt Sint en met hem Go-Kids een tekening te plaatsen voor het raam of in de tuin, maar in ieder geval zichtbaar vanaf de openbare weg. Zo kan er in Hoofddorp een Sint & Pietenjacht ontstaan waar iedereen aan mee kan doen. Kinderen in de omgeving kunnen dan een zoektocht doen om zoveel mogelijk versieringen te vinden.

Go Kids vraagt voor de verwerking enkel om een adres in te vullen op haar site. Zo kan er op een kaart een markering komen. Alleen aanmeldingsformulieren die volledig zijn ingevuld kunnen zij verwerken. Een overzichtskaart van alle deelnemers is online te vinden. In Hoofddorp hangen al vele tientallen tekeningen in alle wijken. We geven alvast een voorzetje waar je een tekening kan ‘scoren’: onder andere op Van Den Berghlaan 263, Burgemeester Pabstlaan 3, Bernadottestraat 109 en Daunisstraat 34.

Kijk voor meer informatie op de website van Go Kids.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie