Paul Meijer.
Paul Meijer. Jan Aukes

Paul Meijer: 'Als ik iets fout heb gedaan moet ik gestraft worden'

13 november 2020 om 17:45 Politiek

HOOFDDORP “Ik maak me niet zo druk om de gevolgen voor mijn partij”, zegt Paul Meijer in een verhaal zaterdag op HCnieuws.nl Premium. Meerdere fractievoorzitters geven hun mening over de gevolgen van de perikelen binnen Forza voor de Haarlemmermeerse politiek. Ex-lid Erik Vermeulen beschuldigt hem van fraude met de partijkas.

Meijer blijft strijdbaar en is zeker niet van plan te vertrekken. “In 2014 werd ik ook beschuldigd als één van de grootste criminelen, maar Forza pakte toch een zetel winst. En kijk naar Richard de Mos, die staat met Code Oranje hoog in de landelijke peilingen nadat hij als wethouder van Den Haag was beschuldigd van criminele activiteiten. De klap is niet zo groot. Het oude Forza met Michel van Dijk en Jordy Schaap is nog bij elkaar, hoewel Michel letterlijk ziek is geworden van deze situatie.”
“Mijn uitgebreide reactie komt nog, maar niet hangende het onderzoek. Dat is niet respectvol richting burgemeester, gemeenteraad en onderzoeksbureau. Als ik wat fout gedaan heb, moet ik gestraft worden. Logisch. Maar de beschuldigingen hebben vooral te maken met dat meneer Vermeulen het fractievoorzitterschap van mij wilde overnemen, en toen dat niet lukte met modder is gaan gooien. Daar kwamen ook bedreigingen bij. Pure rancune. Ik ben zeventien jaar bezig met deze partij, en dat laat ik niet zomaar afnemen. Het lijkt er op dat Vermeulen mij in een trial by media al veroordeeld heeft.”

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie